Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Desprès de l’ESO què?’ acaba parlant del batxillerat explicant les seves diferents opcions

La tercera i darrera sessió d’aquest curs va enfocar-se en les opcions que ofereix el batxillerat i les seves opcions per continuar formant-se.

Dijous a la tarda l’espai jove La Nau acollia la tercera sessió d’aquest curs 2019-2020 del cicle ‘Després de l’ESO què?’ que promou el SIAJ. Un seguit de xerrades adreçades a joves i les seves famílies per tal de plantejar les diferents opcions i possibilitats educatives i formatives que hi ha a la vila i la comarca un cop s’acaba la secundària obligatòria. Unes xerrades que es complementen també amb sessions concertades amb els centres educatius.
La tècnica del Siaj Núria Mallofré condueix aquestes trobades amb joves i famílies. Explicava que en aquesta tercera i darrera sessió se centraven en el batxillerat i les diferents opcions que ofereix de cara a accedir a estudis superiors en acabar-lo.
Com és habitual en aquesta sessió hi participen un jove que està fent primer de batxillerat, un que fa segon i un tercer que ja fa estudis universitaris. A més també es comptava amb una professora per acabar de resoldre dubtes ja des del punt de vista dels centres.
En aquesta ocasió un dels alumnes era Arnau Rovira, que va cursar en el seu moment batxillerat científic, i que ara fa segon d’Enginyeria Biomèdica a la universitat. Considera que sessions com aquesta poden ser força útils tenint present que de cara al batxillerat hi ha moltes opcions a triar.
El dia abans d’aquesta xerrada s’havia fet la segona sessió centrada en la formació professional, també per ajudar a orientar i conèixer l’àmplia oferta que hi ha a Vilafranca i el Penedès tant als joves com a les seves famílies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: