Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Coopsetània ha presentat la Cooperativa del Montserratí com a exemple per replicar al Penedès

Amb seu a Olesa de Montserrat, són un grup de dotze persones que s’organitzen com a autònomes per a fer feines del camp, a banda d’oferir serveis d’enginyeria agrònoma i una agrobotiga.

Aquest dijous al vespre, l’Ateneu Cooperatiu Coopsetània va presentar la Cooperativa del Montserratí, un model cooperatiu que aporta la mà d’obra, a més d’un ventall de serveis als productors i propietaris perquè puguin dedicar-se a produir.

Des de Coopsetània han notat un augment de models d’organització col·lectiva i de la creació de cooperatives. A més, han volgut donar a conèixer aquest cas com a exemple, perquè es pugui replicar al territori. La Núria Luna és una de les seves tècniques.

Coopsetània és l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Penedès i Garraf. Forma part de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius presents a tot Catalunya, una iniciativa promoguda pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, sorgida a partir de l’aliança de diversos actors públics i privats de l’economia social del territori de l’Alt Penedès i Garraf.
L’Ateneu té per objectiu donar a conèixer i impulsar l’economia social, el tercer sector i les cooperatives, un model d’economia transformadora que dóna resposta a la necessitat del territori, genera riquesa i ocupació estable i de qualitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: