Diumenge, 31 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Coopsetània acompanya la creació de 5 cooperatives i 2 associacions

Coopsetània acompanya la creació de 5 cooperatives i 2 associacions

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Penedès i el Garraf ha facilitat la inserció laboral d’un total de 67 persones entre 2018 i 2019.

L’Economia Social i Solidària, en totes les seves formes s’està fent un lloc al nostre territori. Així ho demostren les dades presentades per Coopsetània, l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Penedès-Garraf, en el marc de la setena Taula Territorial celebrada dijous passat a la Biblioteca Municipal de Santa Margarida i els Monjos.
En els dos anys que fa que treballa al territori, Coopsetània, l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Penedès-Garraf, ha acompanyat un total de 55 projectes, dels quals 7 s’han acabat constituint en entitats, 5 cooperatives i 2 associacions, mentre que moltes de les restants continuen encara treballant en la seva constitució.
Entre 2018 i 2019, Coopsetània ha promogut la inserció laboral de 67 persones en l’àmbit de l’Economia Social. A més, ha impulsat més 130 accions diverses adreçades a fomentar i promoure l’Economia Social a les dues comarques.
A banda d’aportar aquestes dades, la Taula Territorial de l’Economia Social i Solidària a l’Alt Penedès-Garraf va servir perquè algunes de les cooperatives constituïdes i acompanyades per Coopsetània, com Cal Trajo, expliquessin la seva experiència. També els ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos i Vilanova i la Geltrú van presentar la Xarxa de
Municipis de l’Economia Social, una xarxa de 41 municipis que tenen per
objectiu fomentar l’Economia Social i Solidària als seus territoris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: