Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO torna a guanyar les eleccions sindicals a l’Alt Penedès

CCOO de l’Alt Penedès revalida novament, la seva condició de primer sindicat de l’Alt Penedès, després del tancament del període àlgid d’eleccions sindicals que va de 2016 al 31 Desembre de 2019.

CCOO ha obtingut 428 delegades i delegats, un 48,7% de representació, amb una diferència respecte al segon sindicat, la UGT, de 134 delegats. Molt lluny queden altres opcions sindicals com la USOC amb el 6,4% i CGT (1,14%).
El sindicalisme corporatiu format per diferents sindicats, arriba al 8%, mentre que el sindicalisme independentista de la Intersindical-CSC no supera el 2,4% del conjunt de l’Alt Penedès. Segons CCOO aquesta dada demostra que la polarització política no ha arribat als centres de treball i no ha ocasionat divisió sindical.
Respecte al número de representants, CCOO passa de 388 delegades i delegats del còmput dinàmic del darrers 4 anys, als 428 actuals, experimentant un creixement de 40 representants.
En les empreses que fan eleccions per primera vegada, CCOO ha estat el sindicat que més ha crescut, assolint el 50% del nous representants.
Per sectors, CCOO a l’Alt Penedès ha quedat com a primer sindicat a la indústria agroalimentària, metal·lúrgica, química, administració pública, transport, educació privada i concertada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: