Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Cap infant sense joguina’ ha arribat a 525 nens i nenes de l’Alt Penedès

Des de l’entitat Creu Roja valoren molt positivament aquests resultats, al mateix temps que han volgut agrair la implicació de tota la comarca.

Creu Roja Alt Penedès ha explicat que l’edició de ‘Cap Infant Sense Joguina’ 2019-2020 ha fet arribar a 525 infants, d’entre 0 i 12 anys de la comarca en situació de vulnerabilitat , jocs i joguines noves per l’època de Nadal. La campanya es va engegar el passat dia 20 de novembre coincidint amb el Dia Internacional de l’Infant.

Aquest 2019 és el segon any que la campanya té el nou format de ‘Botiga Màgica’, que ha tingut una molt bona valoració per part de les entitats i associacions i també de les mateixes famílies, que van tenir l’oportunitat de triar les joguines que consideraven més adequades pels seus fills i filles.

També han tingut molt bona acceptació les butlletes solidàries de col·laboració per valor d’un euro cadescuna així com la participació d’empreses a la Fila Zero.
Des de l’entitat valoren molt positivament aquests resultats, al mateix temps que han volgut agrair la implicació de tota la comarca.

Creu Roja Alt Penedès és present a la comarca des de fa més de 110 anys i dona servei a un total de 27 municipis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: