Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui arriba el Rei Carnestoltes XVIIè i I de Vilafranca

El Carnaval d’aquest any s’iniciarà aquest dijous gras, amb l’arribada del Rei Carnestoltes XVIIè i I de Vilafranca i la seva cort. Aquesta nit a dos quarts d’onze es farà el Curtnaval, el festival de curtmetratges que enguany ha incrementat els participants.

Fins al dia 28 tindran lloc un seguit d’actes destacats com són l’escorreguda de bars i ball de gala divendres; les matinades al mercat i el carnaval infantil dissabte; la vetlla de sa majestat el Rei Carnestoltes dimarts i l’enterro el dimecres de cendra.
Aquest any, la temàtica que inspira la festa seran els Jocs Olímpics. A més, s’ha presentat un conte sobre la Cort que s’ha repartit per les diferents escoles de la vila. El conte explica qui és i què fa cada personatge de la Cort i ha estat dissenyat pel Javi Gutiérrez i la Mariona Ríos. A banda de repartir-se a les escoles, el llibre també es podrà trobar dissabte durant el Carnaval infantil.
Aquest any també s’ha traslladat la cançó de la Despertada a les escoles perquè els infants la treballin a classe i la puguin cantar dissabte de Carnaval Infantil.

El mateix dissabte, el Casal Societat la Principal també celebra el Carnaval Infantil. Obriran les portes a dos quarts de 6 fins a les 8 del vespre.

El dia 28, per acabar amb els actes de Carnaval, tindrà lloc la Rua de Resurrecció en la que s’esperen 2800 persones i en la que participaran 30 carrosses i 10 comparses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: