Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vinseum acull la presentació del llibre ‘Història del gust. Menjar i vestir al llarg del temps’

Joan Santacana i Nayra Llonch, doctors i professors de les universitats de Barcelona i Lleida, respectivament, són els autors del llibre.

‘Història del gust. Menjar i vestir al llarg del temps’ el presentaran aquest dijous a les 7 de la tarda i a l’Auditori del Vinseum de Vilafranca la seva recent obra, acompanyats per l’editor, Rafael Català i Dalmau.
Joan Santacana ha definit que «La història del gust és la Història del Món vista des de sota». i per la seva banda, Nayra Llonch explica que «La història del gust posa de manifest com accions tan aparentment banals i quotidianes com vestir-se i menjar defineixen les societats i amaguen un món de significats». També el darrer dels participants en la presentació, l’editor Català Dalmau: opina que «La Història del Gust escorcolla les raons de com hem menjat i hem vestit al llarg dels segles.»
El volum ofereix 240 pàgines molt il·lustrades d’estudi i reflexió al voltant de com ha evolucionat el gust de la indumentària i la gastronomia al llarg del temps.
En acabar l’acte hi haurà una degustació de vi de les Caves Vilarnau i de formatge de Xerigots.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: