Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà dos dels cinc concerts programats al Barna Sants Penedès 2020

Un concert de Nico Roig i l’espectacle Ovidi 25 es podran veure a l’Auditori de Vilafranca en el marc de la programació del Barna Sants 2020.

Aquesta setmana s’ha presentat al Centre Cultural de Gelida la programació penedesenca de l’edició del 2020 del Barna Sants, un festival dedicat a la cançó d’autor. Enguany, i en el marc de la 25èna edició del Barna Sants, torna a haver-hi seu penedesenca amb la col·laboració de quatre municipis de la comarca que acolliran cinc propostes.
El director del Barna Sants, Pere Camps, comentava que s’ha consolidat la proposta d’aquest projecte arreu dels territoris de parla catalana; tot mantenint l’aposta per a projectes propis i engrescadors amb la cançó d’autor com a eix.
Camps destacava també aquesta participació del Penedès, acollint diferents propostes en els darrers anys. Enguany son quatre els municipis que hi participen. Gelida, Sant Llorenç d’Hortons, Subirats i Vilafranca acolliran un total de cinc concerts diferents, que com explica Camps permeten fer-se una idea del global de propostes que acull el Barna Sants.
En total el programa recull 135 concerts en diferents municipis catalans, del País Valencià i les Illes; i en el cas de Vilafranca seran dos concerts a l’Auditori.
El regidor de Cultura de Vilafranca, Ricard Rafecas, destacava que és una proposta que permet ampliar la programació cultural a la capital de l’Alt Penedès.
El primer dels concerts a l’Alt Penedès serà el 14 de febrer, amb Nico Roig a l’Auditori de Vilafranca. El dia 1 de març actuarà Toti Soler amb Gemma Humet al Casal Gelidenc; el 13 de març serà el torn d’Enric Hernàez al Centre Agrícola de Subirats; el 27 de març l’espectacle Ovidi 25 arribarà a l’Auditori de Vilafranca; i finalment el 4 d’abril Montse Castellà actuarà a La Sala de Sant Llorenç d’Hortons.
La programació completa es pot consular a la web www.barnasants.com

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: