Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Uns 200 cavalls i una trentena de carruatges participaran aquest diumenge als Tres Tombs

L’Associació Amants dels Cavalls – Sant Antoni Penedès organitza un any més els típics Tres Tombs per celebrar la festa de Sant Antoni Abat.

Tindran lloc a Vilafranca aquest diumenge en la que serà la trenta-unena edició des que es va recuperar la celebració.

L’activitat començarà a les deu del matí a la zona esportiva, on es concentraran cavalls i carruatges i tindrà lloc l’esmorzar del carreter.

Cap a tres quarts d’una del migdia, la comitiva sortirà pels carrers de la vila. A l’Avinguda de Catalunya es recollirà la bandera de Sant Antoni i els cavalls i carruatges es dirigiran cap a l’església de Sant Francesc pels carrers Eugeni d’Ors, Pere III i Sant Pere. Un cop a l’església es farà la tradicional benedicció dels animals i després els animals i les persones que els acompanyen es dirigiran cap a La Girada per la rambla de Sant Francesc, el carrer General Cortijo, el carrer Camp del Cellerot i la plaça dels Països Catalans.

Ja a La Girada es faran els típics tres tombs a la rambla amb la companyia de la banda Verge de la Misericòrdia.

A la rambla de La Girada hi haurà, com a novetat, una barra per fer el vermut. I, com és tradicional, es podrà comprar el tortell de Sant Antoni.

L’any passat, els Tres Tombs es van haver de posposar a causa de la pluja i es van celebrar finalment el diumenge 31 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: