Dijous, 4 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una xerrada informativa del El Programa TLN Mobilicat: Pràctiques Internacionals per a joves!

Ja es poden fer les inscripcions prèvies a la xerrada que tindrà lloc aquest dijous a les 6 de la tarda, a l’Espai Jove la Nau.

La xerrada és sobre El Programa TLN Mobilicat: Pràctiques internacionals per a joves!. Aquesta xerrada està organitzada per l’assessoria de mobilitat internacional del Servei d’Informació i Assessorament per a Joves, el SIAJ, de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, i que compta amb la col·laboració de la Oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya a Vilafranca, i les associacions Nexes i Catalunya Voluntària.
El Programa Mobilicat és un programa de mobilitat internacional que facilita la inserció laboral estable de persones joves inscrites a la Garantia Juvenil, per mitjà de la millora del perfil professional i de les competències personals claus, realitzant períodes de pràctiques formatives en empreses públiques i privades d’estats membre de la Unió Europea.
Les associacions Nexes i Catalunya Voluntària, entre d’altres projectes, també gestionen el programa TLN Mobilicat amb destinacions com Itàlia, Grècia, Portugal, Regne Unit o Irlanda.
En aquesta xerrada informativa des del SIAJ es realitzarà una presentació del programa TLN Mobilicat, què ofereix i com accedir-hi, tot seguit es procedirà amb la presentació dels diferents projectes gestionats per Nexes i Catalunya Voluntària, també comptarem amb la presencia d’un jove que ha participat d’un projecte TLN Mobilicat perquè en expliqui la seva experiència de primera mà.
La xerrada és gratuïta però cal fer inscripció prèvia, al formulari que es pot trobar a ja.cat/hivernaLaNau.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: