Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una minidisco per a infants i un concert de rap, propostes municals de Sant Raimon

A banda d’aquestes dues propostes, Cal Figarot va acollir un concert d’Essència de Gospel a les 7, l’Inzòlia un concert de reggae a les 9 i el Forat del Pany un del grup local Novomesto al punt de la mitjanit.

Dissabte a la tarda, la música i els concerts van ser els protagonistes, en el marc del primer cap de setmana de Festes de Sant Raimon. Els infants podran gaudir d’una minidisco a Cal Noi Noi a partir de les sis de la tarda, a càrrec de la Marieta Voltareta.

Més tard, a la plaça de Sant Joan el rap va ser el protagonista amb un concert de rap amb Kbra, el Puma i K2.
L’Arnau Ábalos és productor i tècnic de so i l’Àlex Sánchez, conegut com a Kbra, és un raper i traper amb lletres de contingut antifeixista.

A banda d’aquestes dues propostes, Cal Figarot va acollir un concert d’Essència de Gospel a les 7, l’Inzòlia un concert de reggae a les 9 i el Forat del Pany un del grup local Novomesto al punt de la mitjanit. L’Agrupació de Raimons feia un balanç satisfactori del conjunt dels concerts, amb els quals havien volgut apropar diferents estils a tot tipus de públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: