Divendres, 18 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un any més el Kubrick i Cineclub Vilafranca convoquen el concurs la travessa dels Oscar

Per cinquè any des de la seva recuperació el 2014, els amants del cinema poden participar de la travessa i mirar d’encertar els guardonats en els Oscar de les set categories que es demanen.

Aquesta època de l’any ve marcada en el món del cinema per la convocatòria de diversos festivals i premis per tal de reconèixer les millors pel·lícules de cara a l’any. Per aquest 2020, i per cinquè any des de la seva recuperació el 2014 Kubrick Cinema i Cineclub Vilafranca organitzen un concurs que sota el nom de ‘La travessa dels Oscar’ vol posar a prova els coneixements dels seus espectadors i reptar-los a encertar les set categories principals que es premien en els Oscar.
Maria Olivella, del Kubrick Cinema, recordava també que és el tercer any en que s’ofereix la possibilitat de participar a través d’una butlleta electrònica. Tot i que es mantenen en els darrers anys en una xifra propera als 550 participants, Olivella apunta que ha anat creixent la participació electrònica.
Es pot presentar una única butlleta per participant, tant a nivell físic com electrònic, i la data límit és la del 9 de febrer.
Des de Cineclub, el seu president insistia en la voluntat de fer bullir l’olla a nivell cinematogràfic en un moment en que molts espectadors estan pendents dels diferents certàmens. Manel Balaguer recordava també que des de les dues sales de projecció es fa un esforç per mirar de portar a Vilafranca les pel·lícules que opten als principals concursos.
Durant aquestes propers tres setmanes, fins el dia 9 de febrer, es poden recollir les butlletes als vestíbuls tant del Kubrick com de la sala Zazie, i fer la travessa per escollir qui s’endurà el premi a la millor pel·lícula, millor direcció, millor actor, millor actriu, millor actor secundari, millor actriu secundària i millor pel·lícula internacional.
El lliurament del premi a la persona que encerti les set categories es farà el proper 13 de febrer a la sala Zazie. Els organitzadors recorden que hi ha un únic premi, i que si hi ha un empat es farà un sorteig entre les butlletes guanyadores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: