Dissabte, 4 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelles de Foix desplegarà aquest any la fibra òptica a tot el municipi

En els propers dies s’iniciaran els treballs per a la instal·lació de la fibra òptica a Torrelles de Foix.

El projecte, impulsat per l’empresa penedesenca XTA Xarxes de Telecomunicacions Alternatives – que ja ofereix el servei WIFI Penedès al territori – començarà a desplegar-se a la zona de Can Cruset i al nucli urbà que podrien ja gaudir de la fibra en els propers mesos. Al llarg de l’any s’estendrà als diversos barris i urbanitzacions del municipi.
Aquest nou servei permetrà als veïns i veïnes de Torrelles gaudir d’un servei de connectivitat de més qualitat i velocitat, gràcies a una tecnologia amb més amplada de banda que ofereix una transmissió de dades més ràpida, amb una xarxa més segura i sense interferències, alhora que donarà resposta a les necessitats dels veïns en una zona que no cobreixen la resta d’operadores.
El dimarts 21 de gener a les 7 de la tarda, tindrà lloc una sessió informativa sobre el nou servei, adreçada a la ciutadania. L’acte se celebrarà a la sala de plens de l’Ajuntament.
Els operaris de la companyia iniciaran així en breu les operacions de desplegament de cablejat i la instal·lació o renovació de les caixes de fibra òptica instal·lades a les façanes dels edificis, per on actualment passen les línies de coure dels serveis de telecomunicacions. Aquests treballs no suposaran cap cost pels veïns. En cas de produir-se danys o desperfectes, l’operador serà l’encarregat de reparar o indemnitzar els propietaris de l’immoble.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: