Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna el Concurs de Microrelats ‘És la tribu la que educa’

Com a novetat, enguany el concurs està organitzat pel Grup de Mestres de l’Alt Penedès conjuntament amb el Festival del Pensament Vilapensa.

El Grup de Mestres de l’Alt Penedès va tenir la iniciativa l’any passat de crear un concurs de microrelats per debatre i intercanviar opinions sobre l’educació. Després de l’èxit de l’any passat, ara arriba la segona edició. La novetat d’enguany és que el concurs l’organitza el Grup de Mestres de l’Alt Penedès conjuntament amb el Festival del Pensament Vilapensa. L’esdeveniment sobretot servirà per a fer-ne difusió.
L’altre aspecte de la col·laboració, afegia Sàbat, és que dels relats guanyadors, a part de ser publicats a la Fura i el Tres de Vuit i emesos per Ràdio Vilafranca, es farà un petit opuscle que estarà disponible per a tots els assistents al Vilapensa. Joan Sàbat destacava que la importància d’aquest concurs radica en l’objectiu de generar debat sobre educació.
Al concurs de microrelats pot participar qualsevol persona a partir dels 16 anys amb textos de fins a 300 paraules i sobre el tema protagonista del Vilapensa d’enguany: ‘Què vol dir ser humà avui?’. El termini de presentació va de l’1 de gener al 8 de març i el veredicte es donarà el 14 d’abril. Els microrelats guanyadors seran publicats als setmanaris La Fura i el Tres de Vuit així com emesos per Ràdio Vilafranca. També hi haurà premis materials de caire cultural.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: