Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ses Majestats han felicitat els vilafranquins per haver-se portat molt bé durant l’any

Un any més, Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar a Vilafranca acompanyats del Patge Raimon i el seguici reial per repartir caramels i regals per a tothom.

La cavalcada d’enguany va sortir de l’Avinguda de Catalunya, va travessar els barris de les Clotes, l’Espirall i la Barceloneta-Sant Magí fins arribar a la plaça de la Vila on van ser rebuts per l’alcalde de Vilafranca Pere Regull que, a banda d’entregar-los la clau de la ciutat, els va demanar uns quants desitjos com la llibertat i la justícia.
Després de l’alcalde va ser el torn dels parlaments de Ses Majestats. El Rei Melcior va ser el primer dels tres en parlar. Va felicitar als infants i a les seves famílies per haver-se portat molt bé durant l’any.

El rei Gaspar va recordar tots els nens i nenes que viuen en zones de conflicte i va desitjar molta pau i felicitat als assistents, mentre que el rei Baltasar va donar-los les gràcies per creure en ells any rere any.

A banda de les carrosses dels tres Reis, també n’hi havia una de carbó. Unes de les encarregades de portar-la era la Celi Matalla, que explicava que era un dia molt especial.

També hi havia diversos grups de músics. És el cas del grup La Circumstància, encarregat d’acompanyar al patge Raimon.

L’arribada de la cavalcada a la plaça de la Vila, així com els parlaments dels reis al balcó de l’Ajuntament, va ser retransmesa per Penedès TV i Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: