Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Principals incidències del temporal Glòria a Vilafranca

Durant el torn de matí, tarda i nit la Policia Local ha hagut d’atendre fins a 34 requeriments distribuïts per nivell de la manera següent, entre les 6h d’ahir dimarts i les 6h d’avui dimecres.

Aquesta setmana ha estat protagonitzada, a nivell meteorològic, pel temporal Glòria, que ha comportat precipitacions i llevantades arreu de la comarca. Segons dades del l’Agència Estatal de Meteorologia, entre dilluns i dimarts, han caigut a Vilafranca un total de 82, 4 litres per metre quadrat. El Servei Meteorològic de Catalunya ha registrat 87 litres a Sant Sadurní i 110 a la Granada, on la ratxa màxima de vent ha estat de 65,2 km. Un dels nuclis de l’Alt Penedès on hi ha plogut més ha estat a Cantallops, a Avinyonet del Penedès, amb un total de 168 litres per metre quadrat.

Joan Manel Montfort, regidor de Seguretat Ciutadana, destaca que les caigudes d’arbres, despreniments de façanes i problemes amb els subministraments d’energia han estat les principals incidències del temporal Glòria a Vilafranca.

En alguns llocs, s’han pres mesures preventives per evitar més danys. Per exemple, al parc de Llevant, durant aquest matí s’han retirat alguns vehicles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: