Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Nou cicle de tertúlies del CEPvi  i l’Escola d’Enoturisme de Catalunya

Nou cicle de tertúlies del CEPvi i l’Escola d’Enoturisme de Catalunya

“El celler urbà com a recurs enoturístic” serà el primer tema de debat del nou cicle de tertúlies del Centre d’Estudis del Paisatge Vivitinícola i l’Escola d’Enoturisme de Catalunya.

La primera tertúlia, que tindrà lloc el 28 de gener, comptarà amb Anna Alegret, propietària de l’antic celler Jean Mory de Vilafranca del Penedès, Mertixell Rodríguez, cap d’Enoturisme del celler Recaredo de Sant Sadurní, Raimon Martínez, gerent del Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges i Mireia Tetas, representant de la tercera generació del celler Pinord, i expresidenta de la ruta enoturística La Carretera del Vi.
La introducció a la sessió la farà la historiadora Montserrat Julià, que s’incorpora a l’organització de les tertúlies, juntament amb la paisatgista Soazig Darnay, amb l’objectiu de remarcar la importància del patrimoni històric i cultural en la definició del paisatge vitivinícola. Julià presentarà algunes de les conclusions de l’estudi realitzat sobre el celler modernista Ludens, al nucli de Grabuac a Font-rubí, obra desconeguda de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch de principi del s. XX.
L’objectiu de les tertúlies intercongressuals del CEPvi és posar sobre la taula els problemes reals que es troben els professionals que treballen i incideixen en el paisatge i la indústria vitivinícola del Penedès i mantenir viu el debat sobre el paisatge i l’entorn vinculat al sector del vi. La tertúlia és oberta al públic i forma part del programa curricular de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: