Dijous, 2 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més d’onze mil visitants han passat ja per l’exposició de pessebres de Vilafranca

L’exposició es pot visitar encara fins el 12 de gener.

L’Exposició de Pessebres d’aquest Nadal 2019 va obrir portes el 6 de desembre a la Capella dels Dolors, a la Plaça de Jaume I.
La mostra compta amb 17 diorames exposats, tots diferents i inèdits. I també es compta amb un divuitè pessebre de la mà del Centre Excursionista del Penedès. Els diorames que es poden veure durant aquest Nadal són de diferents estils i fets amb diferents tècniques.
Com ja és habitual, els assistents poden col·laborar donant suport a l’Associació participant en el sorteig de figures, en aquesta ocasió un naixement obra original de l’artista de Cubelles Carlos Delgado. També, els més petits poden participar en el Joc del Pessebre, un petit repte per trobar diversos detalls que hi ha als diorames exposats. El dia de Reis es farà el sorteig entre els qui hagin encertat totes les preguntes, amb unes figures de pessebre com a premi.
L’Exposició de Pessebres 2019 és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Vilafranca, la Diputació de Barcelona i les Parròquies de Vilafranca.
La mostra es podrà veure a la Capella dels Dolors fins el 12 de gener. L’horari de visita els dies feiners, fins a Reis, és de 6 a 8 de la tarda, excepte el dilluns. En quant als dissabtes, diumenges i festius l’horari és de 12h a 14h i de 18h a 20:30h del vespre. Fins a Reis obre cada dia feiner. Els dissabtes i festius fins al 12 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: