Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’OAC d’Olèrdola obrirà dimecres al Centre Cívic La Xarxa

L’OAC d’Olèrdola obrirà dimecres al Centre Cívic La Xarxa

Avui i demà no hi haurà atenció presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Olèrdola a causa del trasllat provisional dels serveis municipals al Centre Cívic La Xarxa.

A causa de l’imminent inici de les obres de reforma de l’edifici de l’Ajuntament d’Olèrdola, aquest dilluns i dimarts, no hi haurà atenció presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’ajuntament. El servei d’atenció al públic es tornarà a oferir a partir de dimecres al Centre Cívic La Xarxa de Moja, l’equipament municipal que acollirà els serveis de l’Ajuntament d’Olèrdola mentre durin les obres a l’edifici consistorial.

Malgrat no s’ofereixi el servei d’atenció presencial a l’OAC aquests dos dies, els ciutadans que ho desitgin sí que es podran adreçar a l’Ajuntament de manera directa a través del registre electrònic, que continuarà operatiu en tot moment. L’oficina de l’OAC, els agents municipals, serveis socials i serveis tècnics estaran distribuïts en les dues sales de la planta baixa del Centre Cívic La Xarxa; mentre que secretaria i intervenció ocuparan la sala de la primera planta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: