Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’espectacle ‘Batecs’, del Cor Xamusia, serà emès per Penedès TV aquest cap de setmana

La primera emissió serà dissabte a dos quarts de cinc de la tarda.

El passat dissabte 18 de gener s’estrenava a l’auditori municipal de Vilafranca l’espectacle ‘Batecs’, del Cor Xamusia. Amb aquesta nova proposta, el cor buscava fer vibrar l’espectador i apostava pel moviment i la percussió com a elements destacats.

Sota la co-direcció de Marta Coll i Miquel Benito, l’espectacle va comptar amb la col·laboració de les ballarines i coreògrafes penedesenques Teresa Serrat i Maribel Martínez, creadores de la posada en escena de ‘Batecs’. Sobre l’escenari el cor va comptar amb l’acompanyament dels músics Jordi Galimany al piano i Ricard Parera i Marc Vall a la percussió.

Penedès TV va enregistrar íntegrament el concert, que serà emès aquest cap de setmana. La primera emissió serà dissabte a dos quarts de cinc de la tarda. Però ‘Batecs’ també es podrà veure diumenge a dos quarts d’una del migdia, dos quarts de set de la tarda i dos quarts d’onze de la nit; i, finalment, dilluns, a dos quarts d’onze del matí.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: