Diumenge, 20 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les rebaixes han començat abans d’hora amb descomptes i promocions especials abans de Reis

Tot i que les rebaixes no començaven oficialment fins aquest dimarts 7 de gener, molts comerços locals i franquícies ja abaixaven els preus uns dies abans de la celebració de Reis a Vilafranca, com en altres municipis del territori.

La liberalització dels descomptes -fa tres anys a Catalunya i des del 2012 a la resta de l’Estat- ha desdibuixat cada vegada més un calendari que abans era molt clar: després de Nadal i a l’inici de l’estiu, rebaixes. Això feia que aquest diumenge 5, moltes botigues vilafranquines estiguéssin obertes amb els descomptes d’allò més suculents. En el cas de la botiga Tokut del carrer de la Parellada, que va establir un 30% especial per Reis.

També a la mateixa Parellada, a la botiga Shankara es feien promocions especials per retirar segons quins productes abans del període estricte de rebaixes.

La campanya de rebaixes és l’última estació de la marató del consum nadalenc, que ja va començar amb el Black Friday.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: