Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Festes de Sant Raimon se celebraran del 17 al 26 de gener tot fent un salt qualitatiu

Un dels principals canvis és que es passarà del sopar de l’euro al sopar del bitllet que tindrà un cost de 5 euros.

Aquest dimarts 7 de gener, festivitat de Sant Raimon, l’Agrupació de Raimons i Raimundes acompanyada del regidor de Cultura, Ricard Rafecas, va presentar el programa de les festes d’hivern de Vilafranca. Rafecas va obrir la roda de premsa agraint la tasca que des de fa 3 anys fa l’agrupació organitzant les Festes de Sant Raimon i va anunciar que enguany l’ajuntament havia incrementat la seva aportació econòmica passant de 15000 a 18000 euros.
Les festes d’enguany compten amb diversos canvis, un d’ells és el disseny del programa. En aquesta ocasió, el Raimon Bertran ha estat l’encarregat de dissenyar el cartell i ha volgut destacar la figura de Sant Raimon.
Un dels membres de l’Agrupació de Raimons i Raimundes, el Raimon Bové, comentava que aprofitant l’increment de pressupost han volgut fer un salt qualitatiu a la programació. Les festes comptaran amb 24 actes en total dividits en dos caps de setmana.
Entre els actes més destacats es troba el sopar del bitllet del divendres 17 que substitueix el sopar de l’euro; el nou format de sopar costarà 5 euros. Tot seguit hi haurà concert de La Fesca i Gina & The Tonics. Dissabte 18 a la tarda a Cal Noi Noi es farà una minidisco infantil i un concert d’Essència de Gospel a Cal Figarot. Al dia següent tindrà lloc el popular concurs d’estirar la corda organitzat pels esplais de la vila.
El segon cap de setmana de festa continuarà amb el tast Raïm-on divendres a l’escola d’enoturisme. Dissabte 25 se celebrarà la festa dels Raimons amb Hotel Cochambre i el darrer diumenge de festes es farà un vermut electrònic, entre altres activitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: