Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Festes de Sant Raimon continuen aquest cap de setmana amb els plats forts del programa

La Cata Raïm-on, el concert de Cesk freixas o la Festa dels Raimons seran alguns dels actes més destacats de la segona part de les Festes d’Hivern de Vilafranca.

Després d’una primera part exitosa de les Festes de Sant Raimon, aquest cap de setmana té lloc la resta de programació de festes. Aquest divendres comencen els actes amb la Cata Raïm-on a les 19h a l’Escola d’Enoturisme i que, enguany, maridarà vins amb pa. Els actes seguiran a les 22:30h amb els Espectacles al Bar protagonitzats per Xavi Diaz Quartet que presentarà el seu nou disc ‘Primavera a Santa Fé’ al Sam Casino. Dissabte al migdia serà el torn del Cabaret d’hivern a les 12h a Cal Bolet i el seguirà una tarda del tot infantil i familiar a partir de les 17h a la plaça Jaume I en la que no faltaran els jocs infantils, els jocs de rol, les danses i el berenar per a tothom. A les 18:30h l’Auditori Municipal acollirà el concert de Sant Raimon a càrrec de l’EMM Maria Dolors Calvet a benefici de la Fundació Vicenç Ferrer. A les 20h tindrà lloc el que fins fa poc era el concert secret però que a hores d’ara ja s’ha desvetllat. L’encarregat, doncs, d’amenitzar la nit al Claustre dels Trinitaris serà Cesk Freixas. I la jornada acabarà a la mitjanit amb la Festa dels Raimons a Cal Bolet que enguany tindrà com a orquestra convidada Hotel Cochambre. A la mateixa hora al Forat del Pany hi haurà concert de El Capitan Elefante. Diumenge de 12h a 15h es farà el Vermut Electrònic al Parc Tívoli amb 2Shifted i a la tarda, a les 19h, hi haurà teatre a Cal Bolet. L’Elenc Artístic Arbocenc presenta ‘La Pepa Maca’.
Cal recordar també que mentre durin les Festes de Sant Raimon està en marxa el concurs d’instagram en el que s’ha de fer servir el hashtag #raimons2020.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: