Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’EMM Maria Dolors Calvet ha recaptat 960€ en benefici de la Fundació Vicente Ferrer

Aquest cap de setmana i en el marc de les Festes de Sant Raimon l’auditori de Vilafranca ha acollit un concert de l’Escola de Música de Vilafranca.

Com explicava el directe de l’escola, David Miret, és un dels actes habituals programats dins de les festes, però enguany tenia un caire especial, perquè era un concert solidari per col·laborar amb la Fundació Vicente Ferrer.
El portaveu de la fundació, Lancy Dodem, explicava que en concert les aportacions del concert es destinaran a la construcció d’una escola a la Índia.
En concret el projecte de construcció d’una escola té un pressupost d’11.000€ que es finançaran amb diferents aportacions que fan persones i entitats en una campanya de dos mesos a Catalunya.
Lancy Dodem convida a tothom a visitar les instal.lacions de la Fundació a la Índia i explica que aquells que hi vagin i ho vulguin podran comprovar in situ els projectes com el de la nova escola.
El concert es va fer aquest dissabte a la tarda a l’Auditori Municipal i el públic va fer les seves aportacions econòmiques a través de taquilla inversa, recaptant finalment 960 euros.
L’escola Maria Dolors Calvet va oferir actuacions de les seves grans formacions, entre d’altres també del grup de guitarres o el grup de flautes de bec, acompanyat de grup coral.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: