Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Elenc Artístic Arbocenc ha representat ‘La Pepa maca’ en el marc de les festes de Sant Raimon

‘La Pepa maca’ és una obra de Cecília A. Mantúa que es va estrenar l’any 1954 amb molt d’èxit a tot Catalunya.

El darrer diumenge de les Festes de Sant Raimon, el teatre va tenir el seu espai amb la representació a càrrec de l’Elenc Artístic Arbocenc de l’obra ‘La Pepa maca’. La funció tenia lloc a la tarda al teatre municipal Cal Bolet.

‘La Pepa maca’ és una obra de Cecília A. Mantúa que es va estrenar l’any 1954 amb molt d’èxit a tot Catalunya.

L’obra, que centra l’acció en un poble de la Costa Brava a principis dels anys 50, explica com una dona sacrifica la seva existència lluitant contra les rèmores del passat per un amor que inesperadament apareix en la seva vida. L’autora, va escriure aquesta obra com un homenatge a la dona marinera catalana.

L’Elenc Artístic Arbocenc forma part de la Federació de Grups de Teatre Amateur de Catalunya. El seu director recordava abans de la funció a Vilafranca els orígens d’aquesta entitat.

La funció de ‘La Pepa maca’ estava organitzada per la coordinadora GATAP de Grups de Teatre Amateur de l’Alt Penedès i servia per tancar les festes de Sant Raimon després de dos caps de setmana d’activitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: