Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació per la PTP Alt Penedès creu que els canvis en els títols de l’ATM són positius

Malgrat els canvis favorables encara fan alguna reivindicació com és la demanda perquè el bitllet senzill de rodalies sigui integrat.

Amb l’inici de l’any canvien les tarifes dels bitllets de transport públic però enguany, a més, han canviat els títols. Els canvis més significatius afecten a les antigues T-10, T-Mes i T-50/30. La T-10 ha estat substituïda per la T-Casual que passa a ser de títol unipersonal i la T-Usual és el que coneixíem com a T-Mes i en la que s’ha reduït el preu. Des de l’Associació per la Promoció del Transport Públic Alt Penedès (PTP) veuen amb bons ulls aquest darrer canvi.
Parés creu que s’ha fet una bona política i això servirà per fomentar que la gent vagi a treballar en transport públic i comportarà un estalvi econòmic també pels usuaris. D’altra banda, hi ha altres aspectes que no acaben de ser del tot positius, bàsicament als canvis que afecte a l’antiga T-10.
Una altra de les reivindicacions que segueixen fent des de l’Associació PTP Alt Penedès és que el bitllet senzill de rodalies sigui integrat. Actualment el cost d’un bitllet senzill per viatjar a Barcelona és de 5 euros i mig, tenint en compte l’elevat preu creuen que com a mínim hauria d’estar integrat perquè l’usuari, un cop a Barcelona, pogués fer servir el metro, el bus o el tram.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: