Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alberg, a disposició del veïnat del bloc incendiat fins que l’edifici recuperi subministres

L’Ajuntament posa l’alberg a disposició del veïnat del bloc afectat per l’incendi fins que es recuperi la normalitat a l’edifici.

L’alcalde, Pere Regull, i el regidor de Drets Socials, Ramon Zaballa, s’han reunit aquest matí amb el veïnat del bloc afectat aquest dissabte per un incendi al barri de La Girada. Els Bombers van determinar que no hi havia afectació estructural a l’edifici però s’ha eliminat un fals sostre del vestíbul per precaució. En aquests moments, l’edifici no disposa d’electricitat ni de gas i els tècnics de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, administració responsable del bloc, estan mirant de recuperar la normalitat en els subministraments. L’Ajuntament de Vilafranca ha enviat una brigada a sanejar el vestíbul després de treure el fals sostre i ha contractat una empresa de neteja per deixar neta l’escala, per on va pujar el fum.

El regidor de Drets Socials destacava que el veïnat del bloc pot allotjar-se a l’alberg municipal i fer els àpats allà fins que l’edifici hagi recuperat totalment la normalitat.

L’alcalde i el regidor també s’han posat en contacte amb la direcció de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per demanar la màxima celeritat en les tasques de reparació de les avaries que va provocar l’incendi.

Tot i que el foc es va originar perquè el transformador havia estat manipulat en el passat, Regull ha afirmat que actualment no hi ha ocupacions il·legals a l’edifici.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Hoquei en directe
Digittecnic Vilafranca - Arenys de Munt
22:00
Alt voltatge
Alt Voltatge!
23:00
Posem-nos sèries
Sèries de TV de la mà de Cris&Clim

Penedès Televisió

20:00
Hoquei en directe
Patí Vilafranca - Arenys de Munt
21:30
Al dia
Informació general de Catalunya
22:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: