Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ha donat la benvinguda al primer nadó de l’any

Com és tradició l’Ajuntament de Vilafranca dóna la benvinguda al primer infant vilafranquí nascut a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

En aquest cas es tracta d’un nen, el Liam, que a més va ser també el primer nadó de la comarca del 2020. En els darrers anys es feia esperar fins i tot uns dies, però el Liam ha estat força matiner, va néixer el primer dia de l’any a dos quarts d’onze del matí i va pesar 2 kg 750 grams. Aquest dijous a la tarda va rebre la visita del tinent d’alcalde, Joan Manel Montfort, en representació de l’ajuntament, per fer lliurament als pares d’un lot de productes de farmàcia.
Montfort destaca que per l’ajuntament la natalitat és sempre motiu d’alegria.
Com a la resta de municipis catalans a Vilafranca es viu amb preocupació la baixada de la natalitat. Una evolució demogràfica que afecta també a la previsió de serveis. Per exemple amb la planificació de nous centres de secundària, enlloc de primària.

Els pares, la Milagros i el Gilbert, són de Veneçuela i veïns del barri de la Barceloneta i el Liam Vallejo Flotz ha estat el seu primer fill.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: