Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’advocat Jordi Pina presenta el seu llibre a Vilafranca

Un acte de presentació organitzat per l’ANC de Vilafranca.

El dia 10 de gener visitarà a Vilafranca en Jordi Pina, advocat d’alguns dels presos polítics catalans, que presentarà el seu llibre on relata en primera persona la vivència del procés català des que li encomanen la defensa de Jordi Sànchez, Josep Rull i Jordi Turull fins que el judici queda vist per a sentència.
Un acte de presentació organitzat per l’ANC de Vilafranca en què repassaran els dos anys llargs d’un procés jurídic amb una forta càrrega política, d’anades i vingudes a les presons, de comunicacions rere un vidre. D’hores de treball en equip i de reflexions en soledat. D’acompanyar les famílies i de donar la cara davant dels mitjans. L’acte tindrà lloc el divendres 10 de gener, al Fòrum Berger Balaguer, a dos quarts de vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: