Dilluns, 27 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Administració de loteries de Sant Julià reparteix més de 180.000 euros a la Bonoloto

La persona guanyadora ha estat un únic encertant de segona categoria: 5 encerts + el complementari

Una butlleta guanyadora del sorteig de Bonoloto ha estat validada a Vilafranca aquest dimecres. En el sorteig de la Bonoloto d’aquest 22 de gener hi ha una única butlleta premiada de Segona Categoria que ha estat validada a l’Administració de Loteries num. 2 de Vilafranca situada al carrer Jaume Balmes 26 del barri de Sant Julià. L’encertant de segona categoria (5 encerts + el complementari) ha obtingut un premi de 183.628,49 euros. De primera categoria no existeixen encertants per la qual cosa amb el pot generat que es posarà en joc en el proper sorteig de la Bonoloto, un únic encertant podria guanyar 900.000 euros.
D’altra banda, la mateixa Administració de loteries va repartir el passat 11 de gener gairebé 23.000 euros corresponent a un premi de 5 encerts a la Bonoloto.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: