Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La regidoria d’Igualtat torna a convocar el concurs de calendari amb motiu del dia de la Dona

D’aquesta manera es recupera el format de concurs per dissenyar aquest calendari que s’edita amb motiu del dia internacional de la dona i que va de març a febrer.

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca, Montse Arroyo, ha presentat el concurs que novament s’ha convocat per tal d’editar un calendari amb motiu del dia internacional de la dona, i que anirà de març de 2020 a febrer de 2021. Arroyo recordava que el darrer calendari que es va fer convocant un concurs va ser l’any 2013, i enguany s’ha volgut recuperar aquest format. El lema per aquest calendari és ‘Dones diverses i plurals’, i aquest ha de ser el motiu de les il·lustracions que acompanyin el calendari.
Els treballs s’han de presentar en format digital i també en un suport físic abans del 26 de febrer, a les dependències del SIAD o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.
El calendari es presentarà el proper 11 de març, dia en que també s’inaugurarà a la biblioteca Torras i Bages l’exposició amb els treballs presentats.
L’obra guanyadora la triarà un jurat format per Sònia Cabestany, professora de l’Escola d’Art Arsenal; Clàudia Climent, periodista; i Eva Garcés, dissenyadora i il·lustradora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: