Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La recollida de cartes de la patge Dela acaba aquest dissabte a Sant Julià

Divendres i dissabte vinent són els darrers dies per entregar la carta als Reis a la patge Dela que enguany dona un cop de mà al patge Raimon en aquesta tasca.

Al llarg d’aquestes festes, s’han habilitat diversos punts a la Vila on fer l’entrega de les cartes. Per exemple, dilluns passat estava al barri de la Barceloneta. Allà hi havia dues nenes amb una llista llarga de regals. Eren l’Eva i la Mercè Farrús.

Els més petits de la casa podran entregar les cartes aquest divendres 3 de gener a partir de les 5 de la tarda al local de l’Associació de Veïns i Veïnes de les Clotes ubicat a la Plaça de la Verema i dissabte 4 de gener a la tarda al local dels veïns de Sant Julià ubicat a la Plaça de la Sardana. Diumenge arribaran Ses Majestats a les 6 de la tarda a l’Avinguda de Catalunya on començaran a recórrer els carrers de la vila fins arribar a la Plaça de la Vila on l’alcalde els hi donarà les claus de la ciutat. L’arribada dels Reis a l’Ajuntament es podrà seguir en directe per Penedès TV i Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: