Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La producció de la Flyhard ‘Estat decepció’ ha omplert Cal Bolet

La gira de la producció de la Flyhard ‘Estat decepció’ arrencava aquest divendres al teatre municipal Cal Bolet de Vilafranca amb les entrades exhaurides.

‘Estat decepció’ és una comèdia surrealista escrita i dirigida per Carla Torres, qui també fa d’actriu a les funcions de la gira. Protagonitzada també per Pep Blasco, Clara Manyós, Ruth Talavera i Xavi Gardés, l’obra planteja la lluita entre dues forces: la defensa dels ideals versus les obligacions a què ens lliguen determinats pactes. Torres explica que va escriure la peça pensant en el cas de ‘Ciutat morta’ però també hi ha referències a molts altres casos relacionats amb la «corrupció judicial i policial». Malgrat ser fruit de la indignació, ‘Estat decepció’ està plantejada com a comèdia musical.

L’obra va tenir molt bona rebuda quan va fer temporada a Barcelona i iniciava la gira a Vilafranca també amb bones sensacions.

‘Estat decepció’ ha preparat la seva adaptació al format de la gira a les instal·lacions del teatre Cal Bolet de Vilafranca com passa habitualment amb les produccions de la Flyhard.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: