Dissabte, 28 de Gener de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca del Penedès estrena nova uniformitat

El passat 21 de desembre els membres de la Policia Local de Vilafranca van estrenar els nous uniformes per adaptar-se a la nova uniformitat de les policies locals de Catalunya.

La Llei d’ordenació del sistema de seguretat pública de Catalunya determina, entre d’altres, les característiques comunes dels uniformes, les insígnies, els distintius, l’equip, els vehicles i els altres complements de les policies locals que puguin ser uniformats, per garantir l’efectivitat operativa i la identificació pública de les policies locals, sens perjudici que cada municipi pugui afegir-hi elements característics propis.
En aquest marc, el Departament d’Interior va impulsar la creació d’un grup de treball en el si de la Comissió de Policia de Catalunya, per tal de consensuar un model d’uniformitat bàsica per a totes les policies locals de Catalunya, que s’ha publicitat per tal que les diferents policies locals de Catalunya la vagin adoptant.
Entre les novetats més destacables de la nova uniformitat es troben les espatlleres que recuperen el color groc de fa uns anys i la incorporació de la senyera a la part superior del braç esquerre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: