Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La música tradicional arriba aquest diumenge a l’Auditori de la mà de Criatures

El duet Criatures amb gralla i acordió diatònic ens presenta, aquest diumenge a les 7 de la tarda a l’auditori el seu segon treball, Praxinoscopi, un viatge pel món de la senzillesa, la naturalitat i la delicadesa.

El so transformat de la gralla d’Ivó Jordà i de l’acordió de Marçal Ramon ens transportarà a un món imaginari on tot gira al voltant de la música d’arrel. La música que ve de la terra és reinterpretada amb la calidesa, la humilitat i la bellesa amb què ha arribat als músics. El concert de l’Auditori serà molt especial. Hi haurà peces interpretades en versió quartet amb les col·laboracions especials de la cantant Joana Gomila per interpretar la versió de La balanguera, dels Falcons de Vilafranca i de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: