Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Intersindical-CSC millora la seva implantació al Penedès-Garraf i vol continuar creixent

En aquests dos darrers anys la Intersindical CSC s’ha consolidat com a una alternativa als dos grans sindicats majoritaris a Catalunya, i aquest creixement s’ha deixat notar també al Penedès.

Per tal de consolidar aquesta expansió, aquest mes de gener s’ha constituït la Unió Territorial Garraf-Penedès del sindicat i d’aquesta manera poder donar millor servei als seus afiliats i traslladar de manera més directa i coordinar les convocatòries que es fan a nivell nacional.
Des del passat 18 de gener Carles Herguedas és el secretari de coordinació i portaveu a l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf de la CSC. Explica que en aquests moments tenen uns 300 afiliats, i que la creació de la territorials els permetrà descentralitzar els serveis que fins ara només oferien a Barcelona.
Herguedas remarca que la seva proposta és convertir-se en el referent sindical a Catalunya, i que aposten per ser un sindicat de classe i de base republicana. Remarca també que consideren que en el moment social i polític actual, un sindicat no pot quedar-se a banda.
Ara per ara estan encara en la fase de buscar un espai físic on poder-se trobar, tant al Garraf com a l’Alt Penedès, i poder d’aquesta manera atendre els seus afiliats i afiliades i consolidar la seva implantació al territori on van sumant delegats en diferents centres de treball.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: