Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La gestió del treball en equip ha centrat una sessió pràctica aquest dijous a l’Enològica

L’Enològica va acollir aquest dijous una activitat amb el nom «Startup TEAM: 3 pràctiques per multiplicar el rendiment de l’equip» que tenia la finalitat de donar a conèixer i posar en pràctica les estratègies que fomenten la millora del treball en equip.

Organitzada conjuntament pel Ajuntament de Vilafranca del Penedès i l’Agència per la competitivitat de l’empresa Acció, es van donar a conèixer tres pràctiques molt simples que permeten aconseguir més motivació, més alineació de grup i millor comunicació entre els col·laboradors de l’empresa per evitar conflictes i fomentar la confiança i l’enteniment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: