Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació de Barcelona ha presentat el nou catàleg de serveis de la Diputació de Barcelona

Prop d’una trentena de representants polítics de l’Alt Penedès i Garraf van assistir a la reunió de presentació.

Aquest dimecres a la tarda, la Diputació de Barcelona va presentar a l’edifici de l’Enològica el nou Catàleg de Serveis pel 2020. Hi van anar regidors d’educació i alcaldes de l’Alt Penedès i el Garraf que van poder conèixer de primera mà tots els recursos econòmics, materials i tècnics que l’ens municipalista posa a disposició dels governs locals de la província, garantint així que poden prestar serveis i activitats a la ciutadania en les condicions adequades i de forma equilibrada a tot el territori. Com a novetat, enguany la Diputació mostra la seva fermesa en la lluita contra el canvi climàtic i l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

El titular d’educació de la Diputació de Barcelona, Alfredo Vega, defensava que es destinessin més recursos i més competències a l’administració local. La regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, explicava que l’aposta del govern local és lluitar contra l’abandonament escolar i treballar per l’èxit educatiu a totes les edats.

El Catàleg de serveis pel 2020 té un pressupost de 72,5 milions d’euros i augmenta un 12% respecte el 2019.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: