Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La CUP de Gelida denuncia irregularitats de l’Ajuntament a l’Oficina Antifrau

La CUP de Gelida denuncia irregularitats de l’Ajuntament a l’Oficina Antifrau

La CUP explica que ha decidit fer la denúncia a Antifrau després que l’actual govern es negués a fer una auditoria externa davant evidències d’irregularitats. per part dels governs de Lluís Valls.

En el darrer ple municipal de l’any 2019, celebrat el dimarts 19 de novembre, l’alcaldessa Lluïsa Llop va admetre haver trobat situacions de contractació irregular de gent que havia treballat per l’ajuntament, sota el mandat del PSC de Lluís Valls.
Davant la gravetat de les afirmacions, la CUP Gelida va decidir aprofundir en el tema, per a esbrinar fins a quin punt, l’opacitat de la gestió socialista, podia ser constitutiva de delictes. És per aquest motiu que en següent ple, celebrat el dimarts passat, el regidor cupaire, Rubén López, va presentar una moció perquè l’Ajuntament impulsés la contractació d’una auditoria, externa i independent, que tregui a la llum la situació real dels comptes i de la gestió dels recursos públics. Al previsible vot en contra del PSC, s’hi va sumar el de les tres forces integrants del govern municipal, ERC, Gelida en Comú i Primàries, que van al·legar que preferien “resoldre internament aquelles qüestions que anessin sortint”.
La CUP denúncia les ‘ombres, amiguismes i clarobscurs que han dominat el panorama local durant els anys de governs del PSC així com la connivència del govern actual que es nega a aixecar les catifes tal i com s’havien compromès’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: