Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cobla Catània ha celebrat el seu 30è aniversari tocant amb els Músics per la Llibertat

La Cobla Catània es va presentar al Casal de Vilafranca el 7 de gener de 1990, gràcies a l’impuls de l’Agrupació Folklòrica.

Aquest dilluns, va celebrar els seus 30 anys i, per commemorar-ho, va tocar a les 8 del vespre amb els Músics per la Llibertat.

En els 30 anys de la seva existència, la Cobla Catània ha amenitzat multitud de ballades, balls vuitcentistes, concerts, processons i acompanyament d’autoritats fent un repertori de sardanes balladores.

Actualment la cobla està formada per onze músics de les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf.

Conjuntament van interpretar el Cant dels Ocells i l’Estaca i, a continuació, la Cobla va interpretar un parell de sardanes que els alguns dels assistents es van animar a ballar: el Bell Penedès i la Santa Espina

Van acabar tocar conjuntament els Segadors, l’himne nacional de Catalunya. Des de la Cobla Catània estan preparant més actes per celebrar aquest 30è aniversari que aniran desvetllant al llarg d’aquest any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: