Dissabte, 25 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cantant vilafranquina Aina Ros protagonitza el musical ‘La Filla del Mar’

L’obra es va estrenar el passat 18 de gener i es representa tots els dissabtes i diumenges a les 8 del vespre al Jove Teatre Regina fins el 9 de febrer.

La jove cantant vilafranquina Aina Ros ha començat aquest mes de gener la seva participació a l’obra d’Àngel Guimerà ‘La Filla del Mar’. L’estrena va ser el passat dia 18 al Jove Teatre Regina de Barcelona i seguirà en escena fins el 9 de febrer. L’Aina Ros va començar a cantar als 15 anys a l’obra Patufet i ha participat en altres obres musicals, però el passat mes de setembre la complexa situació del món de la música va fer que decidís marxar a Polònia a treballar de mestra. Les coses van canviar quan, al cap de dos mesos, van contactar amb ella per oferir-li participar a ‘La Filla del Mar’ i, sense rumiar-ho gaire, va acceptar i va decidir tornar a Catalunya fins que finalitzin les representacions a mitjans de febrer. ‘La Filla del Mar’ és un clàssic d’Àngel Guimerà que es va estrenar fa més de 100 anys i ara s’ha volgut fer una versió musical per part de la companyia teatral la Moderna del Poblenou.
L’Aina Ros fa el paper d’Àgata, un personatge que lluita per encaixar dins de la societat.
L’obra es va estrenar el passat 18 de gener i es representa tots els dissabtes i diumenges a les 8 del vespre al Jove Teatre Regina fins el 9 de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: