Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya de l’ampolla destinarà els diners recollits al projecte Respir d’Autisme amb futur

Aquest dissabte es fa una nova edició de la campanya de l’ampolla que organitza Joves Cristians de Vilafranca i les Parròquies de l’Arxiprestat amb la col·laboració de l’Ajuntament.

La campanya de l’ampolla és una iniciativa més que consolidada. La gent guarda les ampolles de cava buides consumides durant l’any i, especialment durant les festes de Nadal, i el dissabte a la tarda després de festes es recullen per les cases de la vila.

Voluntaris i voluntàries fan aquesta tasca de recollida que se centralitza a la FECA, on les ampolles són emmagatzemades. Després són venudes a una empresa que les renta i les reaprofita i els diners recaptats amb aquesta venda es destinen a una causa solidària.

Enguany, els beneficis de la campanya de l’ampolla seran per l’associació Autisme amb futur, concretament pel projecte ‘Respir’.

La campanya de l’ampolla mou centenars de persones voluntàries de totes les edats any rere any.

Des de l’organització remarquen sobretot la importància de treure les etiquetes autoadhesives de les ampolles per facilitar la seva reutilització.

En l’anterior edició de la campanya de l’ampolla es van recollir gairebé 52.000 ampolles. Això va suposar una quantitat de gairebé 4.000 euros que es van destinar a la compra d’una grua de bipedestació per a la Fundació L’Espiga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: