Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jaume C. Pons Alorda ha presentat la seva darrera novel·la, ‘Ciutat de mal’, a la biblioteca

Ho va fer acompanyat de l’escriptor David Monteagudo, qui es va encarregar de glossar l’obra.

L’escriptor, poeta, traductor i professor d’escriptura Jaume C. Pons Alorda va presentar aquest dijous al vespre la seva novel·la a la biblioteca Torras i Bages de Vilafranca. Ho va fer acompanyat de l’escriptor David Monteagudo, qui es va encarregar de glossar l’obra.

‘Ciutat de mal’ va sortir al carrer al setembre de la mà d’Angle Editorial, després que Pons Alorda rebés el passat mes de maig el 29è premi Ciutat de Tarragona de novel·la Pin i Soler. ‘Ciutat de mal’ està protagonitzada per tres personatges que sobreviuen en una societat dictatorial i inhumana dirigida per un misteriós constructor.

‘Ciutat de mal’ pren el testimoni de ‘Faula’, la primera novel·la de Pons Alorda, i estira de referents que aquella història va deixar enlaire.

Tot i que el nou treball de Pons Alorda transcorre en una realitat futurista i distòpica, l’autor reivindica la seva actualitat i «hiperrealisme», amb una preocupació latent per la repressió, l’emergència climàtica i la deshumanització de la societat.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: