Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos celebra la seva festa major d’hivern

El pregó de l’ex alcalde Jordi Girona donarà el tret de sortida aquest dijous als actes de la Festa Major d’hivern dels Monjos, que s’allargarà fins diumenge.

La festa se celebra sota l’advocació de Sant Antoni Abat i començarà dijous a partir de dos quarts de 9 del vespre, amb una traca, el pregó i l’actuació de l’esbart dansaire Santa Eulàlia de Banyeres.
L’endemà, divendres, es durà a terme el tradicional sopar popular a partir de dos quarts de 10, i seguidament un ball de saló amb el trio Ruben’s. Els tiquets pel sopar es poden adquirir demà, dimecres i dijous, de sis a vuit dels vespre a la secretaria de la societat, al preu de 10 € els socis i 15 € els no socis.

Dissabte els actes inclouran un selecte concert de Festa Major i un ball de gala, a càrrec del grup Stress Band, a partir de dos quarts d’11 de la nit. Diumenge els actes començaran a les 12 del migdia, amb l’ofici de Festa Major en honor de sant Antoni Abat i amb la participació de la coral La Margaridoia. En acabar s’oferirà un breu concert de les corals Amics de Penyafel i Margaridoia.

Els actes de festa major finalitzaran el mateix diumenge a dos quarts de set de la tarda amb l’actuació del grup de teatre TAM de la Margaridoia, que representarà l’obra Mentides.

La festa major d’hivern dels Monjos està organitzada per la societat La Margaridoia i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. Tots els actes, excepte l’ofici es duran a terme a la societat La Margaridoia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: