Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els alcaldes traslladen als Mossos la preocupació per l’increment d’ocupacions conflictives

Aquest dijous s’ha celebrat sessió de Ple del Consell d’alcaldes de l’Alt Penedès.

El president, César Herráiz, explicava que s’ha volgut canviar el format de les reunions i fer-les en format més obert, de debat sobre temes d’interès o preocupació dels municipis. Per exemple en aquesta ocasió es comptava amb la presència dels responsables dels Mossos d’Esquadra a la comarca i els alcaldes va poder manifestar la seva preocupació creixent per l’ocupació d’habitatges conflictiva.
La preocupació és extensiva a la majoria de municipis de l’Alt Penedès i fa referència a les ocupacions que generen conflictes i que han fet aixecar l’alarma a la comarca.
A banda d’aquesta qüestió en el Ple del Consell d’Alcaldes d’aquest dijous també s’ha informat de l’ampliació o de nous serveis del consell comarcal com el de l’Oficina de consum de l’Alt Penedès o el Servei de Mediació ciutadana.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: