Dijous, 9 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El veïnat afectat per l’incendi dels pisos de La Girada encara trigarà a tornar a casa

Després de la valoració dels perits judicials, ha quedat clar és que l’explosió dels comptadors no va ser intencionada.

Diumenge passat un bloc de pisos del número 18 del carrer Josep Tarradellas del barri de la Girada va patir un incendi a causa de la manipulació dels comptadors i el veïnat va haver de ser desallotjat. Aquest divendres, cinc dies després, l’alcalde de Vilafranca Pere Regull ha parlat de l’estat en que es troben aquests pisos. Ho ha fet en el transcurs del programa ‘Diàlegs amb l’alcalde’ de Ràdio Vilafranca i Penedès TV. Regull explicava que la part positiva de tot plegat és que l’estructura de l’edifici no ha quedat malmesa.
Des del mateix diumenge l’Ajuntament va posar a disposició de les famílies afectades l’Alberg municipal perquè s’allotgessin i els va oferir també tots els àpats del dia. Ara per ara, aquests veïns i veïnes encara no han pogut tornar a casa ja que està pendent una inspecció després de que hagin passat ja els pèrits judicials. De moment el que està clar és que l’explosió dels comptadors no va ser intencionada.
El veïnat haurà d’esperar, doncs, al resultat de la inspecció així com el restabliment de l’electricitat.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: