Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El SIAJ ha posat en marxa una nova edició de la campanya, Després de l’ESO… Què?

La campanya es consolida amb la participació de tots els centres de secundària de la vila en el ventall d’activitats organitzades.

Hi ha previstes tres xerrades obertes a alumnat i famílies en horari de tarda, enguany a l’Espai Jove La Nau.
En aquestes xerrades es parla de les diferents opcions d’estudis, batxillerat, cicles formatius, programes de formació i inserció o proves d’accés. I es fa especial èmfasi en els ensenyaments que contempla l’oferta educativa a Vilafranca i comarca. L’objectiu de la xerrada és informar a l’alumnat, principalment de 4rt d’ESO, sobre totes les opcions que tenen i presentar tot el ventall de possibilitats que es troben al seu abast en aquest moment.
La primera xerrada tenia lloc aquest dimecres amb participació de la tècnica del SIAJ, Núria Mallofré i la psicòloga Lídia Costa, amb el títol de
‘Després de l’ESO… Què? El procés de decisió’.
La Núria Mallofré destaca que per poder prendre una decisió cal estar ben informat, sobretot de les diferents ofertes i possibilitats formatives, que en els darrers anys han anat creixent al Penedès.
L’acte consistia en una xerrada genèrica sobre les diferents opcions en acabar la secundària, per part del SIAJ, i una part més d’orientació a càrrec de Lídia Costa, adreçada especialment a pares i mares, amb consells de com acompanyar als fills en el procés de decisió. Consells que passen per tenir en compte com som, què ens agrada i què sabem fer.
La setmana vinent hi ha previstes dues activitats més obertes a les famílies i que també tindran lloc a La Nau a les set de la tarda.
El dimecres, 5 de febrer, es parlarà dels cicles formatius, com una bona opció i el dijous, 6 de febrer, es farà la xerrada ‘Vull fer batxillerat, quines opcions tinc?’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: