Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pla d’accions del Consorci de Promoció Turística del Penedès se centra en la sostenibilitat

El pla posa el focus sobre el turisme sostenible i responsable tot seguint les línies estratègiques del mandat: governança, finançament i infraestructures.

Aquest dijous al matí s’ha presentat a l’auditori del Vinseum el pla d’accions del Consorci de Promoció Turística del Penedès. El pla posa el focus sobre el turisme sostenible i responsable tot seguint les línies estratègiques del mandat: governança, finançament i infraestructures.

La governança implica una relació més directa i fructífera entre administracions i entre sector públic i sector privat. Però aquest 2020 es vol impulsar sobretot una major relació entre les empreses del Penedès perquè generin nous productes i serveis turístics.

En l’àmbit del finançament, el president del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Ramon Riera, es compromet a treballar per obtenir més recursos, a banda del pressupost que mou el consorci i que ronda els 270.000 euros. I, finalment, l’ens vol seguir treballant per millorar i estendre les infraestructures com s’ha fet darrerament amb la instal·lació d’àrees d’autocaravanes i la millora de la senyalització de camins i rutes.

El pla d’accions apunta cap a la sostenibilitat i aposta per potenciar el cicloturisme i el senderisme.

La presentació del pla ha comptat amb la intervenció del president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch, qui ha destacat el treball que estan fent els municipis, a través dels fons europeus FEDER que gestiona l’ens comarcal, per posar al dia els seus atractius turístics.

La jornada ha començat amb l’acte de lliurament dels distintius de Compromís Biosphere a empreses i entitats del Penedès i ha acabat amb la presentació de la nova marca turística; una marca que busca la màxima identificació de la destinació i que vol mostrar la diversitat d’atractius turístics que hi ha al Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: