Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El jove escriptor i bookstagramer Julio Marín García presenta el seu darrer llibre a l’Odissea

El jove escriptor i bookstagramer Julio Marín García presenta el seu darrer llibre a l’Odissea

‘Un puzzle de amor’ és el títol de l’obra que es presentarà a la llibreria L’Odissea aquest divendres a les vuit del vespre acompanyat de la vilafranquina Conchi Hito.

La nova obra de Julio Marín, que és la tercera en menys de tres anys, és una historia molt personal sobre la difícil relació d’amor entre dos nois, el Raúl i l’Ismael, narrada amb un llenguatge fresc i molt actual i amb uns personatges que els joves d’avui en dia sentiran molt propers. Però la història va molt més enllà de la relació de l’Ismael i el Raúl, Julio Marin ha escrit un historia molt universal, sobre l’amor i l’odi, sobre el poder dels violents davant el respecte cap a l’altre.
Julio Marín García té 26 anys, va néixer a Archena, Murcia i actualment viu a Fuenlabrada. Estudia Comunicació Audiovisual i l’abril de 2018 va publicar Los 3 suicidios de Marcos Ruiz, amb l’editorial SoldeSol. Després de l’èxit d’aquest psicothriller, ha reeditat la que va ser la seva primera novel·la Los susurros del Caracol, que esdevindrà una saga de gènere fantàstic. La seva tercera obra, Un puzzle de amor, ha arribat al top 5 dels llibres més venuts a Amazon de la seva categoria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: