Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El grup ‘Essència de Gospel’ actua aquest cap de setmana a Calafell i Vilafranca

El grup ‘Essència de Gospel’ actua aquest cap de setmana a Calafell i Vilafranca

Essència de Gospel actuarà dissabte a la tarda a Cal Figarot en el marc dels actes de les Festes de Sant Raimon, oferint un concert de gospel contemporani.

El grup vilafranquí ‘Essència de Gospel’ oferirà dos concerts aquest cap de setmana. Divendres 17 de gener, a partir de 2/4 de 8 del vespre, seran al Centre Cívic “Cinema Iris” de Calafell, on ja hi va actuar per primera vegada ara fa dos anys.
Dissabte 18 de gener, en aquest cas a partir de les 7 de la tarda, oferirà un concert al bar de “Cal Figarot”, seu dels Castellers de Vilafranca, dins el cicle d’espectacles al bar que organitza l’Agrupació de Raimons i que forma part dels actes de les Festes de Sant Raimon d’enguany.
En aquests dos concerts el grup Essència de Gospel repassarà el seu repertori actual que abasta els diferents estils del gospel més contemporani amb temes dels compositors més actuals d’aquest gènere musical com són en Bazil Meade, Joe Pace o Donald Lawrence, entre d’altres.
Essència de Gospel el componen una vintena de cantaires, acompanyats per en Daniel Gonzàlez al piano, Víctor Solana a la bateria i sota la direcció d’Argemí Curto.
L’entrada als dos concerts és gratuïta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: